Vabilo na dogodek Informacijske pisarne EP IN ZNP natisni

Vabimo vas na dogodek, ki ga organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Ljubljani in Združenje novinarjev in publicistov.

Gre za razpravo z naslovom "Pluralnost medijev pri poročanju o evropskih temah", ki bo potekala 20. oktobra 2017 v prostorih Informacijske pisarne Evropskega parlamenta na Dunajski cesti 20 v Ljubljani, in sicer od 9.00 do 10.30.

V razpravi bodo sodelovali nekdanji glavni urednik slovenskega radijskega in televizijskega informativnega uredništva RAI v Trstu Ivo Jevnikar, red. prof. dr. Matevž Tomšič, predsednik ZNP Tino Mamić ter nekdanji odgovorni urednik Dela in urednik Spletnega časopisa Peter Jančič. Razpravo bo povezovala mag. Irena Zagajšek iz Društva za raziskovanje evropskih integracij.

Na dogodek so vabljeni tudi slovenski evropski poslanci in poslanke, pri čemer sta dva udeležbo že potrdila, mediji in širša javnost.

Vabljeni!

image1image