Pristopna izjava natisni

ulica, kraj, poštna številka:  _______________________________________________

naslov e-pošte: _________________________________________________

telefon: _____________________________________________

dejavnost: _____________________________ (novinar, publicist, fotoreporter, fotograf,  drugo...)

naziv medija, izdajatelj: __________________________________

* status: ____________________________________(zaposlitev za določen oz. nedoločen čas, samostojno opravljanje dejavnosti (samostojni novinar, samostojni podjetnik), honorarni sodelavec medija, drugo...)

* neobvezen podatek

NAČIN PLAČILA ČLANARINE (označi):

-  50 EUR v enkratnem znesku za tekoče leto
-  v dveh obrokih po 25 evrov

lastnoročni podpis: ....................................................................

kraj in datum: ........................................................................

Izpolnjeno in lastnoročno podpisano pristopno izjavo pošljite po pošti ali telefaksu na naslov ZNP.
Prosimo vas, da zaradi učinkovitejšega obveščanja vsako nadaljnjo spremembo vaših podatkov (naslov, telefon, elektronska pošta itd.) sporočite na sedež združenja.

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). ZNP bo varoval vašo zasebnost in zaščitil vaše osebne podatke, ki bodo uporabljeni izključno v namene, za katere so posredovani.