Združenje novinarjev in publicistov
Članstvo
Članstvo natisni

Član Združenja novinarjev in publicistov (ZNP) lahko postane vsak, ki se ukvarja z novinarsko, publicistično, uredniško ali sorodno dejavnostjo. K

Vaš interes za sodelovanje v združenju sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Pristopno izjavo prikličete tudi na naši spletni strani:  pristopna izjava . Izpolnjeno in lastnoročno podpisano izjavo vrnete (poskenirano) z elektronskim sporočilom ali navadno pošto na naslov: Združenje novinarjev in publicistov, K Roku 155, 8000 Novo mesto.

Članstvo v ZNP prične teči z dnem vplačila članarine, ki po sklepu upravnega sveta za redno zaposlene znaša 30 evrov na leto, za upokojence, samozaposlene, študente in tiste brez rednih dohodkov pa 20 evrov. Nakažete jo na račun ZNP pri NLB, številka računa: SI56 0204 4025 7051 404, namen: ZNP/članarina (pripišite leto, za katero plačujete članarino).

Namesto članarine lahko ZNP namenite tudi 0,5 ali 1 odstotek dohodnine, ki bi jo sicer prejela država. V tem primeru namenitev dela dohodnine ZNP nadomesti letno članarino in plačilo slednje ni potrebno. Obrazec za namenitev dela dohodnine ZNP najdete na tej povezavi.


Potrdilo o vpisu v seznam članstva vam bomo poslali po e-pošti oziroma  po navadni pošti.

 

 
Pristopna izjava natisni
Preberite več ...
 


facebook

twitter

Aktualno

Priča smo najbolj brutalnemu posegu politike v medije do zdaj

V Združenju novinarjev in publicistov (ZNP) z zaskrbljenostjo spremljamo namero vladajoče koalicije, da po postopku, ki je predviden tako rekoč za izredne razmere v državi, zamenja vodstvo RTV Slovenija. Tako brutalnemu političnemu posegu politike v javno RTVS in medije do zdaj še nismo bili priča.

Preberite več ...
 
Stališče ZNP o popravkih medijske zakonodaje


Stališče in predlogi Združenja novinarjev in publicistov o treh predlogih novel, ki jih je v javno obravnavo dalo ministrstvo za kulturo.

Preberite več ...
 
Vabilo

Vabljeni k ogledu pogovorov s slovenskimi poslanci v Evropskem parlamentu, ki jih bo v živo prenašal www.euportal.siPogovori bodo potekali v torek, 2. 2., med 15.30 in 17.30, in v sredo, 3. 2.,  med 17.00 in 18.30.

 
© 2007 Združenje novinarjev in publicistov.
Izdelava spletne strani: Alteralis, Matej Puntar s.p.
Vaš brskalnik ne podpira CSS-a.