Združenje novinarjev in publicistov
Radio Ognjišče o ZNP in zakonu o RTVS natisni

V soboto, 4. decembra ob 14. uri, je Radio Ognjišče predvajalo pogovor s predsednikom Združenja novinarjev in publicistov Igorjem Kršinarjem, članom upravnega sveta Nenadom Glucksom in predsednikom odbora na RTVS Vinkom Vasletom. Predstavili smo delovanje našega združenja ter naše stališče do osnutka zakona o medijih ter zakona o RTVS, o katerem bomo odločali na referendumu.

Posnetek oddaje na Radia Ognjišče lahko poslušate na naslednji povezavi, kjer je objavljen tudi kratek povzetek pogovora.

I. K.

 
facebook

twitter

Aktualno

Priča smo najbolj brutalnemu posegu politike v medije do zdaj

V Združenju novinarjev in publicistov (ZNP) z zaskrbljenostjo spremljamo namero vladajoče koalicije, da po postopku, ki je predviden tako rekoč za izredne razmere v državi, zamenja vodstvo RTV Slovenija. Tako brutalnemu političnemu posegu politike v javno RTVS in medije do zdaj še nismo bili priča.

Preberite več ...
 
Stališče ZNP o popravkih medijske zakonodaje


Stališče in predlogi Združenja novinarjev in publicistov o treh predlogih novel, ki jih je v javno obravnavo dalo ministrstvo za kulturo.

Preberite več ...
 
Vabilo

Vabljeni k ogledu pogovorov s slovenskimi poslanci v Evropskem parlamentu, ki jih bo v živo prenašal www.euportal.siPogovori bodo potekali v torek, 2. 2., med 15.30 in 17.30, in v sredo, 3. 2.,  med 17.00 in 18.30.

 
© 2007 Združenje novinarjev in publicistov.
Izdelava spletne strani: Alteralis, Matej Puntar s.p.
Vaš brskalnik ne podpira CSS-a.