Vabilo na dogodek Informacijske pisarne EP IN ZNP

VABILO

vljudno vabljeni na okroglo mizo »Pluralnost medijev pri poročanju o evropskih temah«, ki bo potekala v petek, 20. oktobra 2017, od 9.00 do 10.30 ure v Hiši EU na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.

Dogodek organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Ljubljani in Združenje novinarjev in publicistov (ZNP).

Na njem bodo kot razpravljavci sodelovali:

· Ivo Jevnikar, nekdanji glavni urednik slovenskega radijskega in televizijskega informativnega uredništva RAI v Trstu

·Tino Mamić, predsednik ZNP

·red. prof. dr. Matevž Tomšič, profesor na Fakulteti za uporabne družbene študije

·Peter Jančič, nekdanji odgovorni urednik Dela in urednik Spletnega časopisa

· svojo udeležbo v razpravi sta za zdaj potrdila tudi evropski poslanec Franc Bogovič (EPP) in evropska poslanka Tanja Fajon (S&D)

Razpravo bo povezovala mag. Irena Zagajšek iz Društva za raziskovanje evropskih integracij.

Vabljeni!

image1image