Združenje novinarjev in publicistov
Donirajte združenju
Obrazec za donacijo dohodnine natisni

Namenite del dohodnine, ki bi jo sicer dobile druge nevladne organzacije, ZNP. Obrazec

 
Donirajte Združenju novinarjev in publicistov natisni

Prijatelje in podpornike Združenja novinarjev in publicistov prosimo, da nam pomagajo tudi s finančnimi prispevki. Naše združenje ne prejema sredstev od drugih institucij, financiramo se izključno iz članarin in prostovoljnih prispevkov. Kar lahko storimo sami, naredimo prostovoljno in brezplačno, veliko stvari pa je treba plačati. Če želimo dobro in uspešno delovati, potrebujemo dovolj sredstev. Zato smo veseli vsakega prispevka, saj nam s tem omogočite naše nadaljnje aktivnosti. Denarno nam lahko pomagate z donacijami, ki jih nakažete na račun ZNP pri NLB, številka računa: SI56 0204 4025 7051 404, namen: ZNP/donacija.

Za vašo pomoč se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo.

 


facebook

twitter

Aktualno

Stališče ZNP o popravkih medijske zakonodaje


Stališče in predlogi Združenja novinarjev in publicistov o treh predlogih novel, ki jih je v javno obravnavo dalo ministrstvo za kulturo.

Preberite več ...
 
Vabilo

Vabljeni k ogledu pogovorov s slovenskimi poslanci v Evropskem parlamentu, ki jih bo v živo prenašal www.euportal.siPogovori bodo potekali v torek, 2. 2., med 15.30 in 17.30, in v sredo, 3. 2.,  med 17.00 in 18.30.

 
Gregor Knafeljc, stara zgodba
Mnogi novinarji glasno protestirajo, ker je novi odgovorni urednik tiskovni predstavnik podjetja brez ene same izkušnje iz novinarstva. Seveda je to sprenevedanje. V slovenskem medijskem prostoru je bilo podobnih nastavitev s strani kapitala (beri: politike) že nič koliko. Tu izkušnja manj ali več ni pomenila praktično nič. Še več, mnogi izkušeni novinarji in uredniki, ki so postali odgovorni uredniki, so bili povsem nesposobni. Da je to res vidimo njihove rezultate - naklade in branosti so zaradi nesposobnega vodenja tako padle, da se nekateri mediji ne bodo nikoli več pobrali. Mnogi zato životarijo in odpuščajo, nekateri pa bodo celo povsem propadli.
Preberite več ...
 
© 2007 Združenje novinarjev in publicistov.
Izdelava spletne strani: Alteralis, Matej Puntar s.p.
Vaš brskalnik ne podpira CSS-a.